Post by juggrrasineren on Feb 14, 2022 20:38:42 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничено драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
Towerlands - tower defense Chiến thuật jiw
Дошао сам до таласа 175. Графика је забавна и цртана. Конфигурација торња је дубока и стратешка. Играње је прилично изазовно. 2Кс Адс вас понекад избаци и морате да гледате како се игра поново учитава, а не добијете свој 2Кс.
Towerlands - tower defense Strategi tpjp
Curse of Aros - MMORPG பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் wzi
Морао сам да уредим своју оцену, игра се тренутно не може играти. Покушајте да је учитам и ако будем имао среће да се игра учита када кликнем на било где, одмах се руши. Послао сам извештај о паду у којем је детаљно објашњено шта се догодило. Надам се да ће ово ускоро бити поправљено, уживам у игри, али не могу да се пријавим већ много дана.
Забавна игра за играње неких пријатеља! И не морате ништа да плаћате! Само треба мало дуже, али то је оно што игру чини забавном. Нема глупих ствари за пуњење енергије. Само наставите да играте док не погодите блок, сачекајте злато и надоградите своје трупе и наставите
То је забавна игра, али нема корисничке подршке и превише времена проводите гледајући рекламе, тотално зграбите готовину Покушао сам да им пошаљем е-пошту за подршку и враћена је без испоруке. Али дајте им 1 звездицу и они ће одмах одговорити. Лол
У ствари уживајте у овој игрици, да, постоје награде за рекламе, да ли сте приморани да их гледате? Не. Ретка добра игра без свих реклама топло препоручујем
Леп концепт игре, али рекламе је чине сличном вуду играма. Награда за завршетак нивоа је смешно мала у поређењу са оним што ћу добити гледањем огласа. Било ми је заиста тешко напредовати након одређеног нивоа да сам морао стално да гледам рекламе да зарадим новац за надоградњу јединица, али ни то није успело и коначно сам одустао. Све у свему, могло би бити пријатно за премиум кориснике ако плаћају 10 долара месечно.
Постоји боља одбрана торња, ово једноставно није мој тип, није ми се допао стил и уметност.
Пристојан је. Вреди инсталирати. Моја једина замерка је глупо професионално чланство. Разумем да морате некако да скупите новац, али већ имате валуту која се може купити, драгуље и огласе. Знам да је ово нова игра, али је веома неугодно играти на 1к брзини. Али то је моја једина замерка. Веома је сличан Гров Цастле-у, и сигуран сам да сте користили доста тога, али није толико узнемирујуће. Све у свему, добра, забавна, једноставна игра.
Они одговарају да је ажурирање решило проблеме са кристалним дугметом, ово је лаж. Чињеница да су додали начин за отказивање је тачна, али је дугме тако мало и нестаје за једну секунду да ћете највероватније пропустити да га притиснете.
Све у свему добра игра, али не купујте ништа као ја и узела ми је новац а да ми није дала ствари, чак сам послао е-пошту и нисам добио никакав одговор, тако да је само упозорење за друге играче
Покушао сам да играм, али прва страница се никада није учитала, само се помера заувек без ичега... Знам да је то узбудљива игра па сам тужан што не могу да играм... Сумњам да постоји нешто што се може учинити у вези с тим
Помало јединствена, занимљива игра. Уништавају га програмери који вас моле да стално плаћате. Нема опције за искључивање бројних обавештења. Садржај који је скривен иза паивалл-а стално вам се гура у лице, а цене су сулуде. Човек би лако могао потрошити хиљаду долара на ову игру и добити готово ништа за њу. Игра је гринди аф. Потребне су недеље рада да би се видело маргинално побољшање. Након што истекне почетна новина јединствених карактеристика, игра се понавља и досадна.
игра је у суштини гледање реклама и онда пораз противника. добијате пуно злата за гледање огласа. али чак ни то злато није довољно да победите противнике тако да сам приморан да чекам до следећег дана да прикупим злато........онда заборавио сам на игру и никад више нисам играо.
Целокупна игра је забавна, интересантна и јединствена, али сам открио да морам да премлатим фазе десетине пута да бих напредовао у једном тренутку. Без поновног инсталирања игре не бих могао да кажем на ком нивоу је почела. Такође сам открио да сам у свету у истом тренутку успео да победим само једну од локација. Одговор за Црни медведи. Уредио сам своју укупну оцену јер Гоогле не узима у обзир подоцене за укупну оцену. Такође сам уредио своју рецензију да буде кориснији.
Уредна игра, али цене у игри су луде. Постоји месечна претплата од 11€ месечно, а посебне јединице се крећу од 5,50€ до 11€... Девс се очигледно ослања на такозване китове који играју своју игру. Што сматрам срамотом, подржао бих Девс да цене нису биле тако високе за тако низак принос.
Пристојна игра. Програмери су просто похлепни као пакао. 10 долара месечно за њихову премиум услугу, која је буквално само део основне механике игре, закључана иза платног зида. Некада сте имали 2 пута брзину бесплатно. Сада је само за професионалце. Аутоматска репродукција је Видео за ограничено време или Про за бесконачно време. Основне ствари закључане иза платног зида.
Towerlands - tower defense Strategy rgh
Игра је забавна. То је оно што очекујем од игре одбране торња. Игра вас гура ка премији од 9,99 долара месечно да бисте напредовали пристојним темпом. Служба за кориснике радила је са мном на решавању проблема са куповином.
Пада све време, али осим тога, то је прилично добра игра
Забавно на почетку, али када достигнете одређени ниво, 40, очекујте да ћете морати да добијете неопходне надоградње или ПТП. Ипак, добра графика и идеја.
Коначна измена. Опет БРОКЕ. Неће се учитати. Програмери не реагују на е-пошту. Не губите време. 9/20/20 уређивање: И даље неће радити у Андроиду 11. Програмери су првобитно одговорили, али нису успели да прате. Прошло је недељу дана... Уређено: верзија без огласа је мало скупа, али добро функционише. ФИИ... Апликација се неће учитати у Андроиду 11. Додуше, објављена је тек данас. Осим тога, прилично кул игра. Мало превише безумног млевења, али занимљив проблем оптимизације.
Игра има потенцијала, међутим, НЕ играјте ово ако не желите да трошите новац, нећете ићи нигде... нема краја нивоима које ће прећи преко нивоа 2000. у том тренутку ви само тражите опрему. Гледање огласа не може ништа да уради... првих 100 нивоа је прошло јер се ствари мењају, али се после тога ВЕОМА понављају. Нема начина да се меље новац осим чекања на шкриње са благом. Програмери треба да смисле начин за млевење новца. Ако почнете да рушите таласе, изневерићете шкриње са благом.
Пфффт, свидела ми се игра, али онда сте постали похлепни да правите аутоматску функцију и функцију убрзања коштате вашег усраног програма чланства од 10$ да се никада више не инсталира. Можете рећи да има бесплатно доступност сваког дана, али не размишљам о гледању реклама за 3 аутоматска бесплатна, што вам се плаћа по огласу. Нико не жели да се пријављује дневно за 5 минута „бесплатног“ убрзања
Невероватна игра једноставно не воли како вас ограничава напретком таласа, требало би само да вам да цене и радите на њима.
Towerlands - tower defense Strategy rgh
Заиста добра игра. Монетизовано до врха, али никада се нисам нашао у ситуацији да сам морао да платим (или чак да гледам оглас) да бих победио. Опционо је.
Одлична игра, али рекламе су проблем. Игра има следеће проблеме. 1. Аутоматско скалирање 2. Потреба за фармом без начина за фарму 3. Огласе на које морате чекати дуге сате или чекати многе, мислим много додатака. 4. Постоји опција прескакања ако платите суб, али трошак се не исплати осим ако нисте уложени у ову игру.
Занатски предмет се није појавио два пута. Готово са игром.
Почело је пријатно. Све док није постало јасно да се у практичне сврхе не може играти јер је основна функција убрзавања игре плаћена функција. Увек сам плаћао и одбијаћу да плаћам основне функције. Надам се да ћете поново размотрити свој 'бизнис план' и ја ћу поново размотрити своју рецензију.
Заиста сам уживао у игри па сам добио "баттле пасс" сада имам грешку у којој су моје рунде скочиле преко 300 нивоа у поређењу са мојим. Сада не могу ништа да убијем. Послао сам е-пошту програмерима и нисам ништа чуо, тако да је куповина бојног пролаза била губљење новца и времена
Аутоматска репродукција заправо није аутоматска репродукција, само вештина аутоматске употребе. Правилна аутоматска репродукција би требало да иде у следећи талас. Такође немам појма зашто, али уопште не могу да се снађем увече?? Као да дође до 20:00 и игра се заврши без поруке која би вам могла рећи
Тек сам почео да играм до сада ми се свиђа игра, али кад год додам чуњеве или сруши моју игру. Нећу моћи да поново покрећем своју игру сваки пут када се појави реклама и постане досадна, погледајте ово
Концепт је у реду, али то је само прилично очигледна копија Гров Цастле-а, и без обзира на мале промене које постоје, не вреде узети ову игру.
Забавна мала игра, лепо те напредује, успорава те када је потребно, програмери ако прочиташ ово, треба да смањиш цене за куповину у апликацији, не прати шта друге игре раде у ценама, снизи своје и остварите већи принос сигурно ће ваша маржа бити мања, али ће ваша просечна потрошња бити већа
Игра је веома добра. Забавно је и не досади пребрзо. То није само лоша копија неке популарне игре. Постављање огласа је добро јер гледање огласа није обавезно и заправо даје награде за то. Једина ствар зашто не дајем 5 звездица је то што нема толико различитих ствари које треба урадити. Игра би требало да има више могућности.
Ооооо, желим да фазе пролазе БРЖЕ него нормалном брзином, и не желим да плаћам 9,99 месечно САМО да би прошло брже, и имам осећај да нисам једини који се тако осећа. Обични човјече, не буди као Фортните и буди гладан новца.
Прилично забавно што се тиче ових игара. Чињеница да постоји само једна јединица у целој игри која даје приоритет ваздушним непријатељима у овој игри и то је купола која кошта драгуље, то ми је ипак уништила. Имаћете 12 змајева тачно на вашој кули који ће је кидати у комадиће, али свака ваша јединица ће потрошити сваки свој напад идући за спорим пјешачким војницима који су се управо појавили на другој страни екрана. То је разбеснело и приморани сте да трошите чини да бисте се носили са њима.
изненађујуће није одбрана торња, минимална игра, линеарна и констриктивна, такође заиста желе да плаћате 10 долара месечно лмао као да. бите деез едит: смешан одговор хвала, монетарни фактор је заиста била фуснота, главна ствар коју сам поново рекао је да игри недостаје интерактивност јер је досадна и неинспирисана. постоји врло мало опција како да играте, само сакупљајте злато и надограђујете исте ствари изнова и изнова. такође поново одбрана торња је жанр са којим ова игра дели веома мало. иалл несигурно
Досадна пусх обавештења су више пута искључена, али се стално враћају. Не, није ме брига за 354. караван овог дана.
Добра игра, али цена за куповину у игрици је прескупа. Претплата од 9 фунти месечно! Да ли се програмери ове игре шале? То је више од Дизнијевог плуса! Игра се веома брзо понављала. Са дугим чекањем пре добијања надоградње.
Толико потенцијала и толико потрошено... Брзина борбе и аутоплаи само као плаћена опција и рекламе свуда. Програмери се толико труде да га избаце из бесплатне игре на плаћање да би платили искрено. Толико сам разочаран овом игром, јер је игра интересантна, али са толико неплаћених игара за гурање, радо ћу пропустити ову... Не губите време и новац овде.
Основне јединице су бесплатне. "Цоол" јединице коштају 10 УСД свака. Омогућава вам да платите пропусницу за приступ пуном садржају. У суштини, платите да бисте победили. А људи који одлуче да не троше готовину добијају досадну верзију. Људи који плаћају добијају кул верзију.
Дао сам овој 2 звездице јер сам се забављао играјући је неколико дана, одједном је почела да се претвара у игру „потребан ми је интернет за играње“, а ја сам био као ШТА?!! Зашто бисте то урадили игрици, која превазилази очекивања фанова јер можете да је играте ван мреже. ТОПЛО предлажем да ово претворите у игру која се може играти ван мреже јер је сада оваква игра којој је потребан Ви-Фи неприхватљива.
Игра покушава да вам одмах наплати 4,99 и остави црвено! У граду који неће отићи без плаћања. Игра има више грешака које омогућавају стављање истог хероја у много слотова, као и искачуће прозоре од јединица за надоградњу које прекидају нападе на таласе или замкове. Ово је такође открило да су само ставили слој преко позадине.
Деинсталирао сам ТоверЛандс након што вас игра наведе да користите своје кристале када надоградите своје ликове. Дуго сам чувао своје кристале за другу куповину. Формат се променио из моје валуте у кристале док сам надограђивао чартер, због чега сам НЕВОЉНО да их потрошим. Тако да сам завршио са ТоверЛандсом. Деинсталирао сам га.
Није лоша игра. Нема принудних огласа. Иако гледање реклама даје бонусе, често се исплати брже напредовати. Нема плате за победу. Мало се понавља, али и већина игара. Чини се да је равнотежа ту и још увек нисам имао никаквих проблема (105 лвл.) Морате бити вољни да с времена на време радите гринд за ниво шефа, али свака јединица има нешто што доноси на сто тако да изгледа да увек постоји начин за руковање тврдим деловима. Генерално, добро је. Једина права жалба је да про верзија кошта 10 УСД месечно.
Мислим да је игра у реду и да има своје добро. Али не тражим велику количину микро трансакција свуда. Често су ми насилно искакали после мечева и то је стварно досадно, плус многе које су свуда унаоколо са, за шта ја лично мислим да су смешне цене, а не да бих ионако желео да додирнем било коју од њих.
Бриљантна игра, заиста одлична идеја, а овај велики редизајн је заиста помогао. Али овде је ЈАКО много новца за победу. Толико функционалности је закључано иза 'Про' паивалл-а који вас пријављује за плаћање од 8,99 фунти месечно! То је више од Нетфлик-а!! Ово је једноставно превише, а да не помињемо да игра такође има рекламе за бржи напредак. Молим вас, позовите поново. То чини вашу сјајну игру много досаднијом за играње и теже је препоручити.
Заиста забавна игра уништена опсценом похлепом. Премијум валута је прилично немогуће доћи без плаћања, а чак и ако платите, валута није много вредна. Да бисте заправо претворили ову игру у неактивну игру (жанр за који се ово квалификује) морате да платите 10 долара. 10 долара вам даје све функције које ова игра треба да има бесплатно, тако да то није страшно, осим што је претплата. ПЛАЋАТЕ 10 УСД МЕСЕЧНО ДА ИГРАТЕ ИГРЦУ У ПРАВОМ ПРАВУ. Тешко ми је да замислим да ова игра није начин да неко пере новац.
НЕМОЈТЕ ДОБИТИ ОВУ ИГРУ! Занемарите позитивне критике пре недавног ажурирања. ПЛАЋАО сам за про верзију и они су преполовили награде и ОНДА их поново преполовили са сваким ажурирањем и додатним ограниченим наградама које можете добити за играње и ограничили колико можете добити за један дан играња без плаћања још више. Ово је игра у празном ходу која је плаћена до те мере да је без радости. ОТКАЗУЈЕМ. Не труди се да почнеш. Требао сам да откажем након последњег ажурирања за преузимање новца!!
Ова игра је почела лепо, са свим различитим херојима и биткама на мапи. Али почело је да искаче из игре и морам нешто да урадим по том питању.